El tècnic santcugatenc Martí Cifuentes signa per l'Aalborg danès de futbol

L'entrenador deixa el Sandefjord noruec després de dues temporades


  • Comparteix:

El tècnic ha signat per dos anys i mig i ja porta una setmana entrenant / Font: Aalborg

El tècnic ha signat per dos anys i mig i ja porta una setmana entrenant / Font: Aalborg

El tècnic de futbol santcugatenc Martí Cifuentes ha signat per l'Aalborg danès, després del seu pas per Noruega, on va dirigir al Sandefjord dos cursos i mig. El primer va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió i l'any següent va mantenir la categoria. El santcugatenc admet que té moltes ganes de començar a competir amb el seu nou club.

L'entrenador està "molt content" per haver signat per un "club històric a Dinamarca" i explica que l'entitat "té expectatives d'intentar entrar a competició europea cada temporada".

"S'han donat moltes de les condicions que jo buscava de cara a fer un pas a una lliga millor i en un club amb un projecte esportiu seriós que m'engresqués", confessa el santcugatenc.

El tècnic explica que fa una setmana que entrena amb el grup i que l'han acollit molt bé. "El club té una organització molt bona i m'ho estan fent tot molt fàcil", aclareix.

Martí Cifuentes, que va dirigir el Rubí, l'Hospitalet i el Sant Andreu, té contracte amb l'Aalborg per dos anys i mig i espera "gaudir d'aquesta etapa" i "aconseguir els resultats demanats".








Martí Cifuentes

Content d'haver signat amb l'Aalborg, és un club històric a Dinamarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.