Quatre equips del Sant Cugat FC i del FS Sant Cugat podran tornar a competir

La flexibilització de les restriccions anti-Covid permet el retorn a la competició de les categories catalanes que donen accés a les lligues estatals


  • Comparteix:

Tres equips del Sant Cugat FC i un del FS Sant Cugat podran tornar a competir / Font: Aina Villares

Tres equips del Sant Cugat FC i un del FS Sant Cugat podran tornar a competir / Font: Aina Villares

Les noves mesures de restricció del Govern de la Generalitat permetran que el primer equip masculí, el primer equip femení i el juvenil A del Sant Cugat, i el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat puguin tornar a competir aviat. La reobertura de l'esport català passa per les màximes competicions, limítrofes amb les últimes competicions espanyoles. La Federació Catalana de Futbol està preparant un pla per reestructurar la competició i que l'activitat torni a començar tan aviat com es pugui.

Abans de l'aturada total de totes les competicions regides per totes les federacions catalanes, aquests quatre conjunts santcugatencs només havien disputat dues jornades de competició. El conjunt masculí del Sant Cugat està enquadrat al subgrup 1B de Primera Catalana, el conjunt femení pertany a la categoria Preferent, el juvenil milita al grup 3 de Preferent i el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat està enquadrat al grup 1 de la Divisió d'Honor catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.