Llorenç Santasusagna : 'El SantCu està preparat per competir a Primera Catalana'

El president del SantCu ressalta que els primers equips masculí i femení i el juvenil A retornen a les lligues a finals d'aquest mes


  • Comparteix:

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna / Font: Cugat Mèdia

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna / Font: Cugat Mèdia

El president del Sant Cugat Futbol Club, Llorenç Santasusagna, ha deixat ben clar que la postura del club és que els tres equips que poden tornar a la competició ho faran seguint la normativa del reglament federatiu i de les indicacions del Procicat. Santasusagna destaca que tots els equips han seguit entrenant-se per estar a punt per a la competició.

El primer equip masculí retorna a la competició el cap de setmana del 27 i 28 de febrer quan visita el camp del Parets. Els santcugatencs sumen quatre punts a la competició després de dues jornades de competició.

L'equip femení jugarà al camp del Sabadell i ha sumat tres punts després de jugar dues jornades de competició. Finalment el juvenil A que suma un punt després d'haver disputat una única jornada rebrà el Lleida B.


El president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, es mostra satisfet pel retorn d'aquests tres equips i espera que també puguin jugar la resta dels equips del club si les dades epidemiològiques milloren.





Llorenç Santasusagna

Estem preparats per iniciar la competició. Hem seguit entrenant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.