El SantCu femení torna a la competició amb una victòria davant el CE Sabadell

El partit ha estat força igualat fins que a les acaballes han arribat els gols d'ambdós conjunts

Les santcugatenques sumen la segona victòria de la temporada/ Font: Aina Villares

El Sant Cugat Futbol Club femení ha guanyat (1-2) contra el CE Sabadell a la tercera jornada de la Preferent. Les vermell-i-negres tornaven a la competició després de cinc mesos d'aturada, a més sumen la segona victòria de la temporada. La propera jornada, les santcugatenques rebran al Júpiter en el ZEM Jaume Tubau.

El matx ha estat molt igualat, però a partir del minut 70, han arribat tots els gols al camp del Sabadell. Les primeres en avançar-se han estat les santcugatenques gràcies al gol de Laura Sese. En el minut 74, Desiree Zambrano ha empatat el partit. Tot i el gol de les locals, Marta Feliu ha anotat el segon per al Sant Cugat quan faltaven tretze minuts del final del partit.

El tècnic, Tono Cadevall, lamenta la falta de punteria, però es mostra satisfet per la victòria.