El primer equip masculí del Sant Cugat FC supera al Sabadell Nord i torna amb victòria a la competició

Els santcugatencs guanyen gràcies a dues dianes a pilota aturada

Imatge del partit entre el SantCu i el Sabadell Nord / Foto: Ràdio Sabadell

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha superat (2-0) al Sabadell Nord CF en el partit corresponent a la quarta jornada del subgrup 1B de Primera Catalana. Els homes dirigits per Oriol Alcázar han estat superiors als sabadellencs, que també han gaudit d'ocasions per igualar el matx. Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres tornen amb bon peu a la competició i segueixen a la part alta de la taula, amb set punts i un partit pendent.

Els santcugatencs han retornat de la millor manera possible a la lliga, després de diversos mesos sense poder jugar a causa de la Covid-19. Tot i que els hi ha costat entrar a l'enfrontament, amb el pas dels minuts els locals han aconseguit fer seu el control de la pilota i han començat a crear perill.

Al descans s'ha arribat amb empat a zero, malgrat que els vermells-i-negres han tingut una opció molt clara per avançar-se als 20 minuts de joc, però s'han xocat amb el pal (0-0).

A la represa, els visitants han sortit forts, pressionant més a dalt. Tot i això, els d'Oriol Alcázar han sabut sortejar al rival i continuar sumant ocasions. Els gols han arribat a pilota parada, gràcies a Ferrán Roca i Daniel Almazan (2-0).

Finalment, el Sant Cugat FC ha mantingut l'avantatge i segueix invicte com a local. Això sí, no ho ha fet sense patir. Els sabadellencs han gaudit d'opcions per retallar distàncies, com un penal aturat per Guillem Nadal i una diana anul·lada per l'àrbitre, però no han pogut capgirar el marcador i els punts s'han quedat a casa.

Aquest triomf permet als santcugatencs continuar a la part alta de la taula, invictes, amb dues victòries i un empat. La pròxima jornada rebran a la UE Rubí.