El SantCu masculí guanya el derbi contra la Unió Esportiva Rubí per la mínima

Els santcugatencs remunten el gol inicial dels rubinencs amb dues dianes abans del descans

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha guanyat el derbi (2-1) davant la UE Rubí en el partit corresponent a la cinquena jornada del subgrup 1B de Primera Catalana. Els homes dirigits per Oriol Alcázar s'han endut un partit molt exigent. Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres encadenen tres triomfs consecutius i continuen a la part alta de la taula, amb deu punts i un partit pendent.

Els rubinencs han començat el duel pressionant molt a dalt la sortida de pilota dels locals, que en els primers minuts han estat incapaços de construir jugades de perill. De fet, el conjunt visitant s'ha instal·lat en el camp contrari i ha forçat diversos córners. En un d'ells, després del rebuig santcugatenc, s'ha avançat amb un xut llunyà que ha despistat a Guillem Nadal (0-1).

A partir del gol visitant, els vermell-i-negres han monopolitzat el joc i, sobretot, les ocasions de gol. El Sant Cugat ha gaudit de nombroses arribades i ha acabat trobant l'empat a pilota parada, gràcies a un llançament de falta impecable de Ferran Roca (1-1). Abans d'arribar al descans, Guillem Benet ha posat per davant als santcugatencs (2-1).

El segon temps no ha tingut un dominador clar i el descontrol ha regnat en molts moments. Amb el pas dels minuts, la tensió i els nervis han augmentat en els dos equips, que no han deixat de buscar el gol en cap moment.

Tot i la insistència, no hi ha hagut gaires oportunitats. A les acaballes del matx, la lesió de Daniel Almazan, que ha hagut d'abandonar del terreny de joc amb ambulància, ha tingut el partit uns 10 minuts aturat.

Els darrers instants de l'enfrontament han estat frenètics i a punt ha estat d'igualar el marcador el Rubí amb una pilota al travesser.

Al final, victòria santcugatenca, la tercera consecutiva, i l'equip segueix a la part alta de la taula. El proper partit dels vermell-i-negres és aquest dimecres quan jugaran al camp del Parets, en matx recuperat de la jornada 3.