El Sant Cugat FC femení empata a 1 al camp de l'Andorra

Les vermelles-i-negres sumen 10 punts en sis partits i se situen provisionalment quartes amb un partit més

El Futbol Club Sant Cugat femení empata contra l'andorra / Font Cugat Mèdia

L'equip femení del Sant Cugat Futbol Club ha empatat (1-1) al camp de l'ENFAF Crèdit Andorra en el partit corresponent a la novena jornada de Preferent. Les santcugatenques han aconseguit obrir la llauna al minut 32 gràcies a un gol de Marta Feliu. Però tot just dos minuts després del (0-1) les locals han reaccionat amb Maria Ruzafa ha empatat (1-1).

El desenvolupament del partit ha quedat reflectit al marcador final. Els dos equips han aconseguit contrarestar la majoria d'ocasions en contra i alhora no han estat clarividents en els metres finals, Tot i la millor posició en la classificació del Sant Cugat, les andorranes han plantat cara i han oposat molta resistència. En definitiva un duel molt igualat.

Les santcugatenques se situen cinquenes amb deu punts i un partit més que les competidores directes. El següent partit de les noies serà el pròxim cap de setmana com a locals contra la Fundació Atlètic Vilafranca ara mateix sisenes just per darrere el Sant Cugat.