El Sant Cugat masculí busca davant del Rubí seguir mirant amunt

Els jugadors d'Oriol Alcázar encaixen tres partits sense perdre i són segons a només tres punts del líder, la Guinaueta


  • Comparteix:

El Sant Cugat encadena tres jornades sense perdre. / Foto: Aina Villares

El Sant Cugat encadena tres jornades sense perdre. / Foto: Aina Villares

El Sant Cugat FC masculí visita aquest diumenge a les 12 h el camp del Rubí, en la jornada 14 del subgrup B de la Primera Catalana. Els jugadors d'Oriol Alcázar arriben en aquesta jornada amb la permanència assegurada i porten tres partits seguits sense conèixer la derrota. Els santcugatencs són segons a la classificació i es troben a només tres punts del líder, l'Escola Esportiva Guinaueta. El Rubí és setè i està a vuit punts del Santcu.

El tècnic dels vermell-i-negres, Oriol Alcázar, creu que aquest enfrontament "serà un partit molt igualat, com ho va ser a l'anada". "Els dos equips voldrem ser protagonistes i tenir la pilota, serà determinant estar encertats de cara a porteria", ha refelxionat.

A l'anada els santcugatencs es van endur el duel (2-1). L'entrenador del Santcu es mostra satisfet i amb confiança pel seu equip: "Ara que ja hem assolit la permanència podem començar a somiar i a mirar cap amunt".


Oriol Alcázar

Serà un partit molt igualat, els dos equips voldrem ser protagonistes i tenir la pilota, serà determinant estar encertats de cara a porteria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.