El Santcu femení s'enfronta al cuer, el Verdú - Vall del Corb, amb seriositat per evitar sorpreses

Les santcugatenques encadenen vuit partits sense conèixer la derrota mentre que el seu rival encara no ha sumat cap punt


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen seguir mirant amunt. / Foto: Aina Villares

Les santcugatenques volen seguir mirant amunt. / Foto: Aina Villares

El Sant Cugat femení visita aquest diumenge a les 19 h la pista del Verdú - Vall del Corb, l'últim classificat de la lliga Preferent, en la jornada 16. Les santcugatenques arriben cinquenes i porten vuit partits seguits sense perdre. El Verdú, cuer, encara no ha sumat cap punt en tota la temporada i només ha estat capaç de marcar dos gols. Tot i la diferència en el rendiment, les de Tono Cadevall no es volen confiar i afronten el partit 'amb seriositat'.

"No ens podem basar en la classificació, és un camp d'herba natural petit i si no estem connectades ens poden sorprendre, sortirem centrades a guanyar el partit", reflexiona Cadevall. El tècnic veu bé el seu equip, "molt endollat". "Hem de seguir pensant partit a partit per mantenir la bona dinàmica".


Tono Cadevall

El Verdú juga en un camp d'herba natural petit i si no estem connectades ens poden sorprendre, sortirem centrades a guanyar el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.