Adriana Ranera, convocada amb la selecció espanyola sub-17 de futbol

La jugadora del FC Barcelona forma part de la llista de 24 futbolistes seleccionades


  • Comparteix:

Adriana Ranera ha estat convocada per primera vegada amb la selecció espanyola sub-17 / Foto: Cedida

Adriana Ranera ha estat convocada per primera vegada amb la selecció espanyola sub-17 / Foto: Cedida

La futbolista santcugatenca Adriana Ranera, de 15 anys, ha estat convocada per primera vegada amb la selecció espanyola sub-17. Ranera, que actualment juga de defensa central al juvenil-cadet del FC Barcelona, és una de les 4 futbolistes del conjunt blaugrana que ha citat el seleccionador espanyol, Kenio Gonzalo. La concentració, que comptarà amb un total de 24 futbolistes seleccionades, tindrà lloc del 31 de maig al 3 de juny a l'Alfàs del Pi.

Adriana Ranera es va formar al Junior CF, on va començar a jugar a futbol quan tenia sis anys, en la categoria de prebenjamí. S'hi va estar fins als sis anys, quan posteriorment es va incorporar al CF Damm amb l'objectiu de seguir creixent en l'àmbit competitiu. A principis d'aquesta temporada va fitxar pel Barça i, fins i tot, ha pogut realitzar alguna sessió d'entrenament amb el Barça B, que milita a la Segona Divisió del futbol espanyol.

Ranera destaca l'emoció i la il·lusió de poder participar en una convocatòria de la selecció espanyola i afegeix que "aprofitarà l'experiència per gaudir i aprendre de les capacitats" de les seves altres companyes.




Adriana Ranera

Aniré a gaudir-ho molt i a rendir al màxim. És important aprendre de les meves companyes, que segur que em poden ensenyar moltes coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.