David López: 'Visc amb impaciència la tornada del públic al RCD Stadium'

El capità santcugatenc de l'Espanyol ha repassat l'actualitat de l'equip en una entrevista a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El capità de l'Espanyol, el santcugatenc David López, espera 'amb impaciència' el retorn del públic al RCD Stadium per oferir a l'afició la copa de campions de la Lliga de Segona Divisió i l'ascens. López admet que s'ha fet 'molt difícil' jugar sense públic i sense 'l'escalf dels socis'. El jugador blanc-i-blau ha defensat la qualitat de la plantilla i la bona tasca feta pel tècnic, Vicente Moreno, i admet que 's'aprén més d'un descens que no d'un ascens'. López també ha parlat del paper del planter amb jugadors que entenen el sentiment perico i que seran el present i el futur de l'entitat.

David López és una de les veus autoritzades del vestidor i es mostra "satisfet" pel retorn de l'equip a la Primera Divisió. López admet que els jugadors han cregut amb l'ascens en tot moment, tot i que durant la temporada hi ha hagut moments de dubtes com l'empat al camp del Mirandés amb una mala dinàmica.

Precisament, en aquell moment, López va convocar una roda de premsa per aportar "tranquil·litat a l'entorn i a l'afició i pels dubtes cap a la plantilla i al tècnic". Recorda la temporada amb grans moments i sobretot al camp del Saragossa amb l'empat i l'ascens.

Sobre la temporada vinent, el jugador blanc-i-blau ressalta que té moltes ganes de tornar a jugar el derbi davant el Barça tant al Camp Nou com al RCD Stadium. I López també ha parlat de la ciutat, de Sant Cugat, "m'agrada molt el meu poble, aquí he conegut a la meva dona, tinc la família i em serveix per aillar-me de tot".




David López

Els mals moments et marquen molt i el descens és un d'ells. He viscut les dues cares de la moneda.

David López

Tinc ganes de veure públic al nostre camp. I oferir la copa i l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.