El nou SantCu femení de Nacho Casanova debuta a Preferent davant l'Igualada

El matx entre santcugatenques i les de l'Anoia serà dissabte a les 19 30h


  • Comparteix:

El SantCu femení debuta a Preferent aquest dissabte

El SantCu femení debuta a Preferent aquest dissabte

El SantCu femení debuta aquest dissabte al subgrup 1A de Preferent de futbol davant l'Igualada a les 19 30 h a la ZEM Jaume Tubau. Nacho Casanova s'estrena a la banqueta vermell-i-negra amb un equip que lluitarà, una temporada més, per l'ascens de categoria. El conjunt santcugatenc ha incorporat sis jugadores per incrementar el seu nivell competitiu.

Anna Cris Navarro, Mireia Pérez del Vilafranca, Lídia Rubio de l'Espanyol B i Gemma Sala, lesionada la darrera temporada, i les jugadores Judit Domene del Viajes Interrías de Galícia i Marta Tomas son les noves incorporacions del conjunt vermell-i-negre.

El tècnic, Nacho Casanova, ha ressaltat que l'equip vol estar a la part alta de la classificació i millorar la setena plaça de la temporada passada. Els tres primeres classificats del grup accedeixen la fase d'ascens.

El SantCu organitza aquest dissabte el torneig 'Fem 50' per commemorar que ja fa cinquanta anys de la secció femenina de l'entitat. Aquest és un dels molts actes que el club vermell-i-negre celebrarà per aquest aniversari.




Nacho Casanova

Volem estar a la part alta i millorar la setena posició de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.