FUTBOL: El Júnior fitxa el central Blasco i el mig centre Jordi per completar la plantilla d'aquesta temporada


  • Comparteix:

El central Blasco i el mig centre del Rubí Jordi són les dues noves incorporacions de l'equip de futbol del Júnior per aquesta temporada. El conjunt de Germán Morales fa dues setmanes que ha començat a entrenar i ha guanyat dos dels tres amistosos que ha disputat. Els blau-i-negres iniciaran la lliga de Primera Regional d'aquí a dues setmanes al camp del Cinco Rosas.

Ja fa dues setmanes que el conjunt de futbol del Júnior entrena sota les ordres del nou tècnic Germán Morales. Durant aquest període, el Júnior ha tingut a vuit jugadors de prova per completar la plantilla per aquesta temporada. Les dues incorporacions ja confirmades són el central Blasco, i el mig centre del Rubí Jordi.
El nou tècnic blau-i-negre comenta les qualitats de joc dels dos jugadors.

Germán Morales

Son dos jugadores que tienen unas cualidades técnicas muy importantes y tácticamente también son buenos. Estan dando una respuesta muy positiva.


En aquestes dues setmanes el conjunt local ha disputat tres enfrontaments amistosos. Els homes de Morales van superar l'Alella a domicili per 0 gols a 1, i van guanyar a casa davant el Barberà per 2 a 1. Per contra els santcugatencs van caure davant el Mollet per 1 a 2, un conjunt de Regional Preferent, una categoria superior, i que porta dues setmanes més d'entrenament que el Júnior. En aquest sentit Morales comenta que les sensacions de l'equip després de dues setmanes d'entrenament són bones, i que estan agafant una bona dinàmica de joc.

Germán Morales

El equipo está cogiendo un rumbo y una dinámica de juego muy buenas. Creo que será muy interesante la liga con este equipo.


El Júnior disputarà un partit amistós aquest cap de setmana al camp del Seva. Els blau-i-negres iniciaran la lliga de Primera Regional d'aquí a dues setmanes al camp del Cinco Rosas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.