El Sant Cugat Esport vol retrobar-se amb la victòria


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esports rep al Farners, dotzè classificat de la categoria. Els santcugatencs, que porten dos partits consecutius sense guanyar, volen retrobar-se amb la victòria davant un conjunt que necessita els punts per no entrar en la zona de descens.

Els vermell-i-negres que, en comparació a la temporada passada, estan molt millor a la classificació es troben a només 3 punts del líder de la categoria, el Tossa. Això vol dir que amb amb una victòria i una derrota dels que estan per davant dels santcugatencs a la taula faria que el SCE es poses una altra vegada entre els primers de la classificació. Els números entre els set primers conjunts són molt igualats, mostra d'això és el fet que els tres primers classificats tenen 13 punts i el SCE, que és el setè, en té 10.

L'entrenador del SCE, Jordi Muñoz, parla de la importància de no perdre punts a casa i diu que espera que això continui així.

Jordi Muñoz

No hem de perdre punts a casa.


El Farners, que serà el rival dels santcugatencs en aquesta jornada és dotzè i destaca per ser un equip lluitador i que aprofita molt bé les seves ocasions a pilota parada. El SCE haurà de vigilar amb aquestes jugades puntuals. En teoria, l'equip de Jordi Muñoz, ha de guanyar, ja que pel joc que han exhibit els dos conjunts en el que porten de temporada i pel fet que els vermell-i-negres juguen a casa són favorits. El davanter Jordi Aguilar serà una baixa important.

El partit es disputarà diumenge a les dotze del migdia.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.