El Júnior vol mantenir la bona ratxa d'aquest 2006 davant el Cinco Rosas


  • Comparteix:

El Júnior de futbol vol continuar amb la bona ratxa aquest cap de setmana. Rep al seu camp, el Cinco Rosas, un equip situat a la zona de descens de la Primera Territorial. Una victòria allunyaria els santcugatencs de la part baixa de la classificació.

El Júnior encara no coneix la derrota aquest 2006. Després de 3 victòries consecutives, l'última contra l'Alameda per 4 gols a 2, els homes de Germán Morales volen continuar amb la bona ratxa. Aquest cap de setmana reben el Cinco Rosas, que ocupa el 16è lloc a la taula, en zona de descens. Aquestes 3 victòries seguides han donat ales a l'equip santcugatenc. Germán Morales, entrenador del Júnior, explica com estan els ànims.

Germán Morales

Els jugadors estan molt eufòrics i motivats


Malgrat que els santcugatencs ocupen la 13ena posició, només tenen 3 punts més que el seu rival, per tant, una victòria seria important per deixar enrere un rival directe i per guanyar l'average. La victòria, però, no serà fàcil, ja que es presenta un partit molt dur, tal com afirma Morales.

Germán Morales

Serà un partit difícil i complicat: haurem de treballar dur


L'equip santcugatenc tindrà la possible baixa de Raul, que es va lesionar en el passat partit. Fins hores abans del partit, però no se sabrà segur si podrà saltar al terreny de joc.
El partit entre el Júnior i el Cinco Rosas tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.