El Sant Cugat empata a 0 gols amb el Ripoll


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata a zero gols davant el Ripoll, avantpenúltim classificat del grup. Els de Jordi Muñoz es veuen superats pels visitants que tenen les millors ocasions de gol. Tot i el punt sumat, els vermell-i-negres continuen a la quarta posició.

El Sant Cugat Esport ha fet un dels partits més discrets de la temporada i no ha pogut amb un Ripoll, que tot i que es troba en zona de descens, ha tingut les millors ocasions de gol. Els de Jordi Muñoz han estat espessos sobretot en la creació del joc i prova d'això és que els santcugatencs només han disposat de dues ocasions de gol.
En canvi, el Ripoll no ha marcat cap gol per la nula capacitat ofensiva dels seus davanters i també per la bona actuació del porter Gerard. Javi Mendez, jugador del Sant Cugat, explica que l'únic conjunt que podia haver guanyat és el Ripoll.

Javi Mendez

Les millors oportunitats de gol han estat pel Ripoll


Després de l'empat d'aquesta jornada, els locals ocupen la quarta plaça del grup encara que el desè classificat només es troba a tres punts dels santcugatencs. Méndez explica la igualtat existent al grup 1 de la Regional Preferent.

Javi Mendez

No ens podem relaxar, el grup és molt igualat


Els vermell-i-negres jugaran la propera jornada al camp del Roses, conjunt que ocupa la penúltima posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.