El Sant Cugat derrota al Sants per la mínima i s'afiança a la part alta de la taula


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya al camp del Sants per 0 a 1 gràcies a un gol de Jordi Aguilar. Els locals es queden amb un jugador menys al minut 3, però Nando falla la pena màxima. Tot i això, els vermell-i-negres són els clars dominadors del partit. Els de Jodi Muñoz han completat tota una volta de competició sense perdre fora de casa.

El Sant Cugat Esport ha sumat un important triomf al camp del Sants. El matx s'ha posat de cara pels de Jordi Muñoz quan al minut 3 un defensor local tocava la pilota amb les mans i era expulsat. Penal a favor dels visitants que Nando fallava. A partir d'aquest instant, i amb un home més al terreny de joc, els vermell-i-negres han aconseguit el gol, que seria el del triomf, gràcies a Aguilar al minut 17. Recordem que Jordi Aguilar és el màxim golejador de l'equip amb 9 gols, 3 han estat en els 2 darrers partits.

El davanter Jordi Aguilar assegura que ha estat un partit molt complicat.

Jordi Aguilar

Ha estat un partit complicat, en un camp propici pels locals ja que ens hem acostumat a la gespa artificial.


Per Aguilar les coses estan funcionant bé, però caldria assegurar els partits a casa.


Jordi Aguilar

Estem fent les coses bé i ara el que cal és guanyar els partits a casa i mantenir la ratxa fora.


Els vermell-i-negres han aguantat fins al final i han sumat tres punts que col·loquen als santcugatencs en cinquena posició, a cinc del Taradell, segon classificat, i a vuit del Caprabo, líder del grup.
Els santcugatencs sumen tota una volta de campionat sense perdre i la propera jornada rebran al Canovelles, quart, amb tres punts més que els de Jordi Muñoz.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.