El C.F.U. Mira-Sol Baco convoca eleccions


  • Comparteix:

El Club de Futbol Unió Mira-Sol Baco convoca una assamblea general de socis per tal d'elegir una nova Junta Directiva. L'assamblea se celebrarà el pròxim divendres dia 16 de juny i servirà per trobar el substitut del fins ara president, José Trasierra. Aquesta renovació pretén obrir les portes del club a les noves generacions per tal que aportin les seves idees.

El club santcugatenc vol fer canvis a nivell de gestió i organització i, per això, la Junta Directiva ha decidit convocar una assamblea general de socis el pròxim divendres 16 de juny. En aquesta reunió, l'objectiu principal és celebrarar eleccions per tal d'elegir una nova Junta.

Aquesta renovació al Mira-Sol Baco ve justificada pels últims canvis que s'han realitzat al club, amb el rellançament del futbol base i l'increment substancial de número de socis. La Junta Directiva, amb el fins ara president, José Trasierra, al capdavant, vol donar un altre aire al club i permetre l'entrada de noves generacions. El directiu del club, Paco Pérez, explica que hi ha gent amb ganes de renovar el club.

Paco Pérez

Sembla ser que hi ha gent nova amb ganes d'aportar les seves idees.


Fins al moment, cap soci ha fet públic la intenció de presentar-se. Tot i això, Pérez comenta que sembla que s'estan formant dues candidatures. Pel directiu, el millor seria que hi hagués una candidatura única que unís esforços.

Paco Pérez

L'altre dia es plantejava que potser hi hauria 2 candidatures. Jo crec que el millor és que n'hi hagi una de sola.


A les eleccions del club podran participar tots els socis amb més d'un any d'antiguitat i que tinguin totes les quotes pagades fins al moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.