La 2a edició del Memorial Jaume Tubau es farà l'any vinent


  • Comparteix:

El SCE és el dominador del 1er Menmorial Jaume Tubau, ja que s'imposa en categoria pre-benjamí i aleví. En categoria benjamí el guanyador és la Penya blaugrana. Francesc Argemí, el president del club organitzador, el Mira-sol, destaca el bon ambient entre tots els clubs de la ciutat.

Primera vegada que un torneig reunia als quatre clubs de futbol de la ciutat. I, després del que s'ha vist al camp de fútbol de Mira-sol, de ben segur que la experiència es repetirà. El sistema d'aquest torneig era de lligueta tots contra tots. En categoria pre-benjamí i benjamí es disputaven partits de dos temps de 15 minuts i en categoria aleví una part de 30 minuts. Els més efectius han estat els jugadors del Sant Cugat Esport, que han guanyat en categoria pre-benjamí i aleví. En categoria benjamí, en canvi, ha estat la Penya qui s'ha endut el gat a l'aigua. El Mira-sol, que actuava d'amfitrió, ha aconseguit el segon lloc en totes les categories. Pel president del club mirasolenc, Francesc Argemí, en el torneig s'ha demostrat la bona salut del futbol base de la ciutat.

Francesc Argemí

Molt positiu tant esportivament com socialment. S'ha demostrat que podem jugar tots junts

El torneig s'ha fet coincidir amb la inauguració de les noves instal·lacions del camp mirasolenc, remodelat recentment. Un dia molt important, doncs, pel club mirasolenc. Així ho comenta el president Argemí.


Francesc Argemí

Li ha donat molta empenta al club. Hem demostrat que son capaços d'organitzar coses

A partir d'ara cada any se celebrarà aquest memorial Jaume Tubau. Els clubs de la ciutat han acordat que la organització del torneig sigui rotativa, és a dir que cada any l'organitzi un club diferent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.