El Santcu, a per la segona


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport necessita puntuar a Taradell per continuar lluitant per la permanència. Els de Jordi Muñoz, que vénen de guanyar al Tossa per 3 a 1, visiten el camp dels d'Osona, novens classificats. En l'anada, els dos equips van empatar a 3.

Després de guanyar al Tossa per 3 a 1, la moral dels jugadors santcugatenc ha pujat una mica. Tot i que la zona de descens està a només un punt, el joc de l'equip convida a l'optimisme almenys en les últimes tres jornades. La diferència a la taula entre osonencs i vallesans és de deu punts. Els santcugatencs, dotzens, saben de la dificultat del rival que es troba novè. Tot i això, el tècnic Jordi Muñoz no té por a cap rival.

Jordi Muñoz

N o tenim por a cap equip i després de lúltim triomf encara menys


Recordem que en el partit d'anada, l'empat a 3 va ser el marcador final d'un partit amb moltes alternances en el joc. Muñoz analitza el rival d'aquesta jornada.


Jordi Muñoz

El Taradell és un bon rival que aprofita les ocasions de gol que disposa


Per aquest partit, Muñoz no podrà comptar amb Marc Carreño que serà baixa per motius laborals, Javi Rodríguez i Jordi Boria per lesió. El matx donarà inici diumenge a les dotze del migdia al camp de la Roureda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.