Hans Schönhofer prepara el Junior 2007-2008


  • Comparteix:

El primer equip de futbol del Junior ja treballa en la temporada vinent. El club ja coneix la baixa de David Castellví, i pensa en diverses opcions per suplir-lo. A més, ja es coneix el calendari de la Primera Territorial que depara un Junior-Puigreig en el debut a la lliga.

Tot i encara no haver trobat entrenador per al primer equip, la secció de futbol del Junior es troba a hores d'ara planificant la plantilla de cara a la propera temporada. El club santcugatenc té la baixa confirmada del defensa central Xavier Castellví, que serà fora durant una temporada ja que marxa amb una beca Erasmus.
I pel que fa al capítol de fitxatges, de moment encara res del cert. Hans Schönhoffer, director tècnic dels blau-i-negres, explica el perfil de jugador que l'equip busca.

Hans Schönhofer

Cal reforçar la defensa amb un home esquerrà. A més també necessitem un migcentre, que porti el 'tempo' del partit. I potser acabem incorporant un punta


Aquesta setmana s'ha conegut el calendari del campionat de lliga de la Primera Territorial, de cara a a la propera temporada. El Junior, enmarcat en el grup quart, debutarà el setze de setembre a casa davant el Puigreig, un rival força complicat. El primer partit lluny de Sant Cugat serà la setmana següent, amb la visita a camp del Sant Feliu Sasserra. L'últim partit de la temporada serà a finals del mes de maig, amb l'enfrontament a camp de Les Franqueses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.