Primera victòria del Santcu a la lliga

El Sant Cugat Esport guanya al Berga per 3 a 1 i assoleix la primera victòria de la temporada a la Regional Preferent de futbol. Els santcugatencs sumen els 3 punts tot i jugar amb un home menys durant tota la segona part.

Sembla ser que a la tercera ha estat la bona. Doncs aquest diumenge era el tercer cop que els homes de Joan Esteve sortien al camp al ritme de l' himne del club, i sembla que els ha donat sort per assolir la primera victòria.
El SantCu ha sortit al camp amb molta empenta, però poc encertat de cara a la porteria, ja que als 6 minuts de partit Nando ha fallat un penal. Ni el gol que ha marcat Jorge gràcies a una molt bona passada de Nando al minut 14 de la primera part, ha estat suficient per donar emoció a una primera part molt ensopida.

A la repressa s'ha pogut veure a un Berga més ben col·locat, si més no, més coneixedor de l'equip local. D'aquesta manera, és com Barcons, ha empatat el matx a 1 al minut 3 de la segona part, resultat que no s'ha mogut fins que Àlvaro, una altra vegada de penal ha marcat el 2 a 1 al minut 76. El marcador però s'ha tancat al minut 87 quan Boria ha fet el definitiu 3 a 1.
La tònica del partit però, no han estat aquests 3 gols que s'han marcat a la segona part, ni els 3 punts que sumen els vermell-i-negres sinó que han estat les targetes que ha tret l'àrbitre, que en tant sols 45 minuts ha expulsat a Ilzarbe, a l'entrenador del Berga i al jugador visitant Juan.

El jugador vermell-i-negre, Jordi Boria, parla de l'actuació de l'àrbitre.

Jordi Boria

L'àrbitre ha estat important però no clau

La jornada que ve el Sant Cugat visita al Bellavista Milan situat a la meitat de la taula classificatòria.