Després de 9 anys, torna el derbi


  • Comparteix:

Sant Cugat- Rubí, aquest és el derbi de la setzena jornada de lliga a la Preferent Territorial de futbol. Aquest matx no es disputava des de fa 9 anys i s'espera una gran afluència de públic a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.

Des de la temporada 98-99 que no es trobaven el Santcu i el Rubí en partit oficial de lliga. Aquest matx es va jugar al camp municipal de la Rambla del Celler i tots dos conjunts jugaven a Primera Catalana. Al final de la temporada, el Santcu baixava de categoria i el Rubí es mantenia sense massa problemes.
Ara, la situació és totalment diferent. El Sant Cugat porta quatre temporades a la Regional Preferent i el Rubí porta dos descensos consecutius, de Tercera Divisió a Preferent. Els rubinencs són un dels favorits a l'ascens i amb un pressupost molt elevat. De moment les expectatives no s'han complert i el Rubí ocupa la novena plaça amb 22 punts, a deu del líder, l'Olesa.
Pel que fa al Santcu és setè amb 23 punts, un més que els visitants. Per tant, el derbi serà molt igualat tenint en compte l'equilibri entre tots dos conjunts a la taula classificatòria. Escoltem Miquel Corominas, tècnic del Rubí.

Miquel Corominas

El camp del Santcu és molt estret i aixó dificultarà el nostre joc


Els locals arriben a aquest partit després de tancar l'any amb derrota al camp del Granollers per 3 a 0. Amb l'arribada del nou any toca tornar a guanyar. Alberto Cortés, jugador santcugatenc.

Alberto Cortés

Esperem iniciar el 2008 amb triomf i a més davant el Rubí


El derbi entre el Santcu i el Rubí es disputa aquest diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.