A pel primer triomf de 2008


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport buscarà la primera victòria de l'any davant el Ripollet. Els de Joan Esteva, vuitens classificats, encara depenen d'ells mateixos per no despenjar-se del grup capdavanter de la taula.

Després d'empatar el derbi amb el Rubí, els santcugatencs tornen a disputar un altre derbi comarcal. El Santcu visita la pista del Ripollet. En aquest nou derbi els de Joan Esteva tenen una nova oportunitat d'aconseguir la primera victòria del 2008. Tot i que ho tindran més complicat que el passat cap de setmana.

El rival de diumenge, el Ripollet, suma 4 punts més que els santcugatencs, però si ens fixem en el balanç de victòries la diferència no és tan gran. Els locals han guanyat només 1 partit més que els vermell-i-negres.

El tècnic santcugatenc, Joan Esteva, s'espera un partit dels més igualats de la lliga.


Joan Esteva

Serà un partit molt igualat



El Santcu és vuitè amb 24 punts, a 5 de les places d'ascens. Tenint en compte que encara no ha finalitzat la primera volta és una bona posició per l'equip santcugatenc, que encara té a les seves mans l'oportunitat de no despenjar-se del grup capdavanter de la Preferent Territorial.

El Ripollet-Sant Cugat Esport, diumenge a les 12 del migdia.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.