El Winterthur, davant un rival assequible


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat de futbol sala rep dissabte la visita del Premià Esportiu, penúltim classificat de la Nacional B. És una bona ocasió perquè els de Jaime Martínez s'acostin a les posicions d'ascens.

Partit en principi assequible el que aquest cap de setmana enfronta a vermell-i-negres i premianencs.

Pel que fa al Winterthur, que no podrà comptar amb Richi per sanció, ocupa la cinquena posició del campionat. Amb vint-i-dos punts, els santcugatencs acumulen un balanç de set victòries, sis derrotes i un empat. D'aquesta manera, els de Jaime Martínez se situen a vuit punts del líder, el Grup Peix Ros.

El rival, el Premià Esportiu, és un dels equips més fluixos de la categoria amb deu punts. Ocupa el penúltim lloc de la classificació i la seva principal mancança és l'atac, on ha aconseguit tan sols trenta-nou gols en tretze partits. Els premianencs, que no han aconseguit cap triomf actuant com a visitants, sumen només dues victòries en el que va de lliga.

Dissabte, a dos quarts de set del vespre al PAV-2, el desenllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.