Golejada inesperada


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya per 4 gols a 0 al Parets. Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres se situen a la zona alta de la taula i aspiren a les posicions d'ascens.

Victòria important la que ha aconseguit el conjunt santcugatenc aquest cap de setmana davant el Parets.
Tenint en compte la primera part, semblava difícil pronosticar un resultat de 4 gols a 0, ja que tant els locals com els visitants han estat poc eficaços davant de porteria i molt igualats pel que fa a la possessió de la pilota.

A la represa les coses han canviat i és que els de Joan Esteva han enfocat el partit de manera diferent, fet que els ha permés dominar els 45 minuts restants.
Els gols, però han trigat en arribar. No ha estat fins al minut 65 quan Txema de penal avançava els santcugatencs al marcador . Al minut 68, després d'una bona jugada de tot el conjunt, Jorge marcava el 2 a 0. I quan semblava que el partit finalitzaria d'aquesta manera, Nando i Jorge han marcat el tercer i quart gol. El jugador santcugatenc, Jorge Salazar, valora la ratxa golejadora de l'equip local.


Jorge Salazar

No es pot dir que estiguem en ratxa golejadora. Portem uns partits que ens entren els gols i altres que no. Avui ha entrat i enhorabona per fer-ho.



Amb el resultat d'aquesta jornada, els santcugatencs se situen sisens a la classificació amb 30 punts i es preparen per visitar la setmana que ve al líder de la Preferent Territorial, l'Olesa de Montserrat, que té 5 punts més que els de Joan Esteva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.