Comença el MIC, el Mundial de futbol base


  • Comparteix:

El MIC (Mediterranian Internationat Football) comença amb els millors jugadors joves del món. Aquest torneig, organitzat per l'empresa santcugatenca Micfootball, reuneix equips com el Barça, el Madrid, l'Inter de Milà o la selecció de Brasil. L'equip aleví del Sant Cugat, que participa en aquesta competició, ha debutat amb una derrota davant el Konoplev rus (2-6).

Els futurs Messi, Cristiano Ronaldo, Cesc o Kaká es concentren aquests dies a la Costa Brava. I entre ells, els joves jugadors del Sant Cugat Esport nascuts l'any 1996. Els menuts del Santcu han començat el torneig amb derrota (2-6) davant un dels conjunts potents, el Konoplev rus.
Avui, els vermell-i-negres disputen els dos partits que els queden de lligueta. A la una (13:00) s'enfronten al Gironès-Sàbat. A les sis (18:00) s'enfrontaran al Gimnàstic Manresa.
Aquest torneig, que reuneix a 149 equips de 19 països, compta amb equips d'alt nivell i amb jugadors que semblen apuntar a estrelles. Entre ells, per exemple, Jonathan Dos Santos, germà de Giovanni, l'estrella de la selecció mexicana que ha acudit a la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.