Afrontar el tram final de lliga amb bon joc


  • Comparteix:

El SCE vol acabar la lliga amb bon joc

El SCE vol acabar la lliga amb bon joc

El Sant Cugat Esport rep el Gironella quan falten 5 jornades perquè finalitzi la lliga. Els santcugatencs, sense res en joc, esperen recuperar els bons resultats que els han donat la permanència.

Malgrat que tot està dat i beneït en aquesta lliga pel Sant Cugat Esport, encara falten 5 partits per disputar. Els vemell-i-negres saben que facin el que facin jugaran a la Preferent Territorial la temporada vinent i és per això que costa trobar la motivació necessària per afrontar els darrers matxs.

Aquest cap de setmana reben el Gironella, equip de la part baixa de la taula que només ha guanyat 8 partits de 28. Tot i que els santcugatencs no es juguen res en aquesta lliga, l'equip assegura que afrontaran tots els partits que falten amb la intenció de guanyar. El defensa, César Crespo, diu que l'objectiu dels jugadors sempre és aconseguir una victòria.

César Crespo

Nosaltres sempre volem guanyar.../a ningú li agrada perdre

El partit entre el Sant Cugat Esport i el Gironella es juga diumenge a les 12 del migdia a les instal·lacions de Jaume Tubau.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.