Sant Cugat es compromet a fomentar el joc net en el món del futbol


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat, com la resta de consistoris de la comarca, ha signat, d'acord amb la Federació Catalana de Futbol, el Manifest per un joc net al Vallès Occidental. La signatura santcugatenca l'ha estampat el regidor d'Esports, Xavier Amador, que ha destacat que a Sant Cugat ja fa temps que es treballa en aquesta direcció.

Els 23 ajuntaments del Vallès Occidental, el Consell Comarcal i la Federació Catalana de Futbol han signat el Manifest. Un acord que vol reflectir el compromís de totes les parts de fomentar els valors de la convivència, el civisme i la tolerància en el món del futbol. El manifest l'han signat el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda; el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche i els alcaldes, alcaldesses, i regidors d'esports dels diferents ajuntaments. Per part del consistori santcugatenc ha signat el manifest el regidor d'Esports Xavier Amador.
L'acte també ha comptat amb la presència de representants de diferents clubs de futbol de la comarca. Per part santcugatenca, hi ha assistit el Mirasol-Baco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.