Alt nivell de joc


  • Comparteix:

El Mira-sol i el Junior guanyen una nova edició del Torneig del Vallès Jaume Tubau de categoria benjamí disputada a les instal·lacions del Junior. La competició serveix per homenatjar al desaparegut Jaume Tubau.

Mira-sol, Sant Cugat Esport, Junior i Penya Blau-grana de Sant Cugat conformaven el quadre de participants en el Torneig del Vallès que enguany volia homenatjar al ex regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau. Una edició que ha viscut un matí de gran futbol tant en categoria benjamí A com B, i que com afirma Sergi Renieblas, vicepresident responsable de la secció de futbol del Junior, espera repetir l'èxit en properes edicions.



SERGI RENIEBLAS

És un torneig esportiu social, i esperem que tingui la continuïtat de molts anys més, i agraïm a tots els equips de Sant Cugat que hagin vingut a participar amb nosaltres.




La classificació final ha estat la següent: en categoria benjamí A, Junior primer, Mira-sol segon, Sant Cugat Esport tercer i Penya Blau-grana Sant Cugat quart. En el cas dels benjamins B, el Mira-sol ha guanyat el torneig, el Junior ha quedat subcampió, la Penya Blaugrana de Sant Cugat tercer i el Sant Cugat en darrera possició



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.