El Santcu va fort


  • Comparteix:

El Sant Cugat 'B' és el nou líder del grup 15 de la Tercera Territorial. Amb la seva victòria davant el Montbau per 0 gols a 1, s'assegura la primera posició almenys fins la pròxima jornada en què rebran el Pajaril a Coll Favà.

L'equip vermell-i-negre suma 12 punts dels 12 possibles en les 4 jornades que s'han disputat. Un balanç que indiscutiblement el situa en primera posició en solitari. El tècnic local Loren Gómez explica que el secret de l'èxit és l'esforç de tot el grup, tant els titulars com els suplents.


Loren Gómez

Som un grup i tots hem d'anar plegats. Tot el qui surt ha de lluitar al màxim.


Diumenge, el Sant Cugat 'B' rep a casa (12h) la Pª Deportiva Pajaril, cinquè a la classificació amb 7 punts. Un rival complicat pel seu caracter lluitador. Loren Gómez.


Loren Gómez

Són nois que van a totes i lluiten molt.


La resta de la jornada en aquest grup de la tercera territorial es completa amb els partits de la resta de conjunts de la ciutat. La Penya Blau-i-grana (6è) rep diumenge la visita del L'Esquerra de l'Eixample (11è). El mateix dia però a Mira-sol hi ha derbi local entre el Mira-sol Baco (4rt) i La Farga (10è). Tots dos partits començaran a les 12h. del migdia. Dissabte el Júnior (7è) visita el camp del Sefrerenc (12è).





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.