Minut fatídic


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 2 gols a 1 al camp de l'Olímpic de Can Fatjó i suma tres jornades sense guanyar. Els rubinencs sumen la primera victòria de la temporada davant un conjunt santcugatenc que es deixa remuntar.

Minut 90 que torna a ser negre pel Sant Cugat Esport. Si la setmana pasada el Ripollet marcava l' 1 a 2 a la ZEM Jaume Tubau en aquest tram final de partit. Aquest cop el Can Fatjó tornava a marcar i guanyava el primer matx de la temporada. Els santcugatencs s'avançaven gràcies a Oriol Aguilar. Una segona part per oblidar dels d'Andoni Ortolà els condemnava a la derrota. Escoltem el defensa santcugatenc, Joan Gòmez.

Joan Gòmez

El minut 90 torna a ser fatídic per nosaltres


Després d'aquesta derrota, el Sant Cugat suma deu punts, a tres del descens amb un partit menys. Un matx que els santcugatencs juguen aquest dijous davant la Gramenet B, sisena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.