Stoitchkov, presideix la presentació


  • Comparteix:

La PBSC presenta els 23 equips

La PBSC presenta els 23 equips

La Penya Blaugrana Sant Cugat presenta aquest vespre els 23 equips que formen el club. L'acte, que comptarà amb la presència de Hristo Stoichkov, finalitzarà amb un partit entre el conjunt juvenil de la Penya Blaugrana Sant Cugat i el conjunt juvenil de la Penya Blaugrana Hristo Stoichkov de Bulgària.

L'acte, que serà presentat pel periodista Xavi Torres, s'iniciarà cap a les set de la tarda. Serà doncs quan es realitzi la desfilada de cada equip i la fotografia de grup.

La presentació dels 23 equips comptarà amb la presència del President de la Federació Catalana de Futbol, Ricard Campoy, de Hristo Stoichkov, i de l'Alcalde, Lluís Recoder, o el regidor d'Esports, Xavier Amador.

El director esportiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Antonio Sánchez, valora el moment del club i demana que no canviï mai la seva filosofia.


Antonio Sánchez

Quan vam iniciar el projecte pensàvem que ens costaria més. Al 2009 li demano que la filosofia del club no canviï.


L'acte de presentació finalitzarà amb un partit entre el conjunt juvenil de la Penya Blaugrana Sant Cugat i el conjunt juvenil de la Penya Blaugrana Hristo Stoichkov de Bulgària, que iniciarà cap a tres quarts de vuit del vespre (19:45).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.