Triomf de permanència


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport comença la segona volta amb una victòria molt important, guanyant per 4 gols a 2 el Bellavista Milan. Els vermell-i-negres sumen 3 punts vitals que els permeten sortir de la zona de descens.

Ha estat un bon partit pels d'Andoni Ortolà. Tot i que els santcugatencs han començat perdent, els vermell-i-negres han despertat ràpidament i aconseguien arribar al descans 2 a 1, gràcies a un gol de Christian Gómez i un de Nando.

A la represa, Abdul, el nou fitxatge del SantCu, marcava el tercer gol, que posava les coses molt complicades al Bellavista Milan. Tot i això, els de Les Franqueses aconseguien espantar els vermell-i-negres amb el 3 a 2 al minut 77.

Els últims deu minuts del matx s'han fet llargs pels d'Andoni Ortolà, quan el Bellavista Milan podria haver empatat el marcador. Finalment però, un gol de Filippe sentenciava el partit. Al final, 4-2, i tres punts que treuen el SantCu de la zona de descens.

El tècnic santcugatenc Andoni Ortolà està molt satisfet del partit que han fet els seus jugadors.


Andoni Ortolà

Ha estat un triomf molt treballat i molt necessitat.


Amb aquest resultat els vermell-i-negres surten de la zona de descens. La jornada que ve el Sant Cugat Esport visita el Rubí, líder de la Preferent Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.