Punt i gràcies


  • Comparteix:

El Junior empata a un gol amb el San Lorenzo en un partit avorrit. El matx podria haver acabat pitjor per als santcugatencs, que han igualat el marcador de penal a falta de pocs minuts pel final. Els santcugatencs descansen aquesta jornada.

El partit va començar amb poc ritme per part dels homes de Javi Pérez, que van necessitar un toc d'atenció de l'equip visitant per tal de reaccionar. Durant la primera part, el San Lorenzo va crear vàries ocasions d'autèntic perill. La primera part acabava amb el marcador a zero.

A la represa semblava que les coses seguirien igual: fred a les grades i més targetes al camp. Cap a la meitat de la segona part, el San Lorenzo s'avançava amb el primer gol. Pocs minuts abans del final del matx, els santcugatencs van aprofitar un penal per igualar el marcador amb un gol de Raul Sànchez.

Escoltem el jugador del Junior, Javier Blasco.

Javier Blasco

L'empat s'ha de donr per bo



Després d'una jornada de descans, el Junior rebrà, el dia 1 de març, el Gironella, un equip de la part alta de la taula.




  • Comparteix:

COMENTARIS

El gol del Júnior el va marcar el capità Raúl Sánchez i no Ignasi com posa a la notícia

Sebastien. Enviat el 18/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.