1 fitxatge i 3 sancions


  • Comparteix:

Segueixen els canvis al SCE

Segueixen els canvis al SCE

L'uruguaià Sebas és l'última incorporació del Sant Cugat Esport. Aprofitant el nombre de baixes i les dues sancions imposades per la Federació Catalana de Futbol, el mitja- punta debutarà aquest diumenge a la ZEM Jaume Tubau.

Aquesta setmana s'incorpora al conjunt vermell-i-negre el jugador uruguaià Sebas. Després d'haver jugat a Primera Divisió en el seu país, haver fet la pretemporada amb el Masnou i haver estat pendent d'un possible fitxatge a un conjunt xilè, el futbolista arriba al SantCu.
El tècnic, Andoni Ortolà, assegura que el nou jugador és un "bon element".


Andoni Ortolà

És mitja punta quasi punta. El noi és esquerrà i pot jugar en diverses posicions.


Les nombroses baixes i les dues sancions imposades per la Federació Catalana de Futbol permetran a Sebas debutar diumenge en el partit contra el Mollet.
Els incidents que van haver en el partit que enfrontava el Sant Feliu Sasserra amb el Sant Cugat Esport, van fer que l'àrbitre suspengués el matx al minut 89, amb l'expulsió dels jugadors Juanma i Cristian Moreno i el tècnic Andoni Ortolà.
Davant l'acte del partit i els recursos presentats pel SantCu, la Federació Catalana de Futbol determina donar el matx per acabat amb resultat final de 2 a 1 i sancionar per dues jornades els dos jugadors i el tècnic.
Andoni Ortolà valora les sancions.


Andoni Ortolà

Sobre la targeta a Juanma no hi ha res a dir. Pel que fa a la sanció del Cristian i a la meva, ens esperàvem que seria més dura.


Tot i el debut del nou fitxatge, el partit d'aquesta jornada es veurà marcat per les baixes de Boria, Arcadi, Philippe, Rafa Moreno, Joan, els dos sancionats i el mateix tècnic santcugatenc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.