A l'estiu, futbol amb la Penya


  • Comparteix:

Imatge extreta de www.pbsantcugat.com

Imatge extreta de www.pbsantcugat.com

Les inscripcions del Campus d'Estiu que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat ja estan obertes per a tots aquells nens i nenes des de prebenjamí fins a infantil que vulguin passar el juliol practicant futbol, piscina i altres activitats esportives.

És la segona edició que es farà aquest campus i, després dels bons resultats obtinguts l'estiu passat, l'activitat no variarà gaire. Futbol, piscina, visionat d'imatges i altres activitats seran el fil conductor d'aquest campus que s'iniciarà el proper 29 de juny i finalitzarà el 24 de juliol.

El directiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Antonio Sánchez, explica l'objectiu d'aquest campus.

Antonio Sánchez

L'escola té una funció tècnica, social i educativa. Volem oferir als pares la possibilitat que els seus fills practiquin futbol.


Les activitats, que seran de nou del matí a cinc de la tarda, es faran entre el Camp Municipal de Can Magí, el IES Pla i Farreras i la Piscina Municipal del Parc Central.

El campus estarà dividit en quatre torns: del 29 de juny al 3 de juliol, del 6 al 10 de juliol, del 13 al 17 de juliol i del 20 al 24 de juliol. A més la Penya Blaugrana Sant Cugat ofereix la possibilitat a les famílies de triar l'horari: tot el dia amb dinar inclòs o tot el dia i dinar a casa.

Les inscripcions no es tancaran fins a finals de juliol quan finalitzi la segona edició del Campus d'Estiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.