L'ascens contra la Grama


  • Comparteix:

Imatge del conjunt aleví 'A' del Sant Cugat Esport

Imatge del conjunt aleví 'A' del Sant Cugat Esport

L'aleví A del Sant Cugat Esport s'enfrontarà al Gramanet Milan en l'eliminatòria per l'ascens a Preferent. Els santcugatencs poden culminar així una temporada en la qual només han perdut un partit.

El conjunt vermell-i-negre ha aconseguit uns registres golejadors espectaculars que li han valgut acabar campió del grup 4 de la Primera Divisió. Com a locals només han cedit 3 empats i com a visitants 2 empats i 1 derrota.

Davant tindran un Gramanet Milan que també ha fet una gran temporada on ha cedit 1 empat i 3 derrotes. Això fa que l'eliminatòria estigui molt igualada, tot i que l'entrenador del conjunt santcugatenc, Miguel Ángel Calderon, creu que el favorit és el conjunt de Santa Coloma.

Miguel Ángel Calderón

La Gramanet disposarà de jugadors del Divisió d'Honor i la diferència és gran. Però nosaltres tenim moltes ganes i lluitarem al màxim.





El tècnic vermell-i-negre està molt satisfet de la resposta dels seus jugadors i les seves famílies, així com la gran temporada que han realitzat. Ara tenen l'oportunitat de pujar a la Preferent. Aquest diumenge a les deu del matí (10:00h), Sant Cugat Esport- Gramanet Milan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.