Comença el play-off


  • Comparteix:

La plantilla vermell-i-negre pot rematar una gran temporada

La plantilla vermell-i-negre pot rematar una gran temporada

El SantCu B inicia el play-off d'ascens a la Segona Territorial de futbol contra Les Cabanyes. Els santcugatencs volen treure un bon resultat a casa, abans de la visita la propera setmana al difícil camp de terra de Les Cabanyes.

El principal perill del rival és potser el seu camp. Un terreny difícil pel fet de ser un camp de terra, que dificulta practicar el joc habitual dels santcugatencs, que han fet una gran temporada, en la que han estat a punt d'aconseguir l'ascens directe.

Però, per només dos punts no l'han aconseguit directament i han de disputar l'eliminatòria a doble partit contra Les Cabanyes. Un equip que en opinió del tècnic santcugatenc, Llorenç Gómez, té com a principals perills, a part del camp, el seu joc directe.

Llorenç Gómez

Tenen dos migcampistes que posen moltes pilotes a dalt, i els seus davanters són molt ràpids.




Per aquest partit, el tècnic santcugatenc compta amb tots els efectius. Dissabte a les vuit del vespre (20:00h) SantCu B- Les Cabanyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.