Derrota i descens


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport ja és matemàticament equip de Primera Territorial després de perdre per 1 gol a 4 contra el Vilassar de Dalt. El nou entrenador, José Luis Duque, no ha pogut aconseguir la salvació i ja prepara la propera temporada.

Després de cinc temporades a la Preferent Territorial, els santcugatencs perden la categoria. En un partit decisiu com el disputat aquest diumenge, els vermell-i-negres han estat incapaços de fer front al tercer classificat, el Vilassar de Dalt, que els ha superat des de l'inici del matx. Dos errors individuals han estat massa per un Sant Cugat apàtic i sense claredat. Amb un equip molt mermat físicament, el nou entrenador del club, José Luis Duque, no ha aconseguit salvar el conjunt vermell-i-negre del descens.Duque, explica la situació en que ha trobat l'equip.

José Luis Duque

Per trencar les dinàmiques negatives cal haver treballat prèviament les formes. Ens hem trobat un equip anímicament, físicament i tàcticament enfonsat.



Amb un jornada encara per disputar-se, els santcugatencs visitaran el camp del Granollers, sense res en joc. Els vermell-i-negres continuaran amb els entrenaments un cop finalitzi la temporada per veure nous jugadors de cara a l'any vinent. Després de les vacances d'estiu, està previst que l'equip torni a les sessions preparatòries el 17 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.