Cara per a l'infantil i creu per a l'aleví


  • Comparteix:

L'Infantil amb peu i mig a Preferent

L'Infantil amb peu i mig a Preferent

L'infantil 'A' del Sant Cugat venç l'Igualada per 3 a 1 en el partit d'anada d'ascens a Preferent. Per contra, l'aleví cau per 2 a 3 amb la Gramenet. I el SantCu 'B' perd 2 a 3 amb les Cabanyes en el primer partit per pujar a Segona Territorial.

Cap de setmana intens per als tres conjunts del Sant Cugat Esport. L'infantil és l'únic que s'ha imposat per 3 a 1 a l'Igualada en el partit d'anada disputat a la ZEM Jaume Tubau. Els santcugatencs hauran de defensar aquest avantatge en el matx de tornada si volen pujar a Preferent. Pitjor ho tindrà l'aleví que ha caigut derrotat per 2 a 3 davant la Gramenet. Escoltem el coordinador de l'escola del Sant Cugat Esport, José Antonio Gil, valorant els dos partits.

José Antonio Gil

L'infantil té moltes opcions de pujar i l'aleví també.




Pel que fa al SantCu 'B', que jugava el partit d'anada d'ascens a Segona Territorial, ha caigut derrotat per 2 a 3 davant les Cabanyes i haurà de guanyar al camp dels de Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.