Tancament de temporada


  • Comparteix:

Unes 185 persones es donen cita a la V Nit del SantCu celebrada al Qgat Vallès. Tot i el descens del primer equip, el president santcugatenc, Llorenç Santasusagna valora la temporada del club com bona ja que quatre equips han aconseguit l'ascens.

Entre els assistents a la celebració destacaven el regidor d'esports Xavier Amador, el president del C.F.Damm, Josep Barcons, amb qui s'ha signat un acord de col·laboració amb el Sant Cugat Esport, i el president de l'ONG 'Esport Solidari Internacional', Josep Maldonado.

Després del sopar, ha començat l'entrega de premis i els parlaments dels directius i autoritats. Abans però, s'ha procedit a la projecció d'un vídeo que recordava les millors imatges dels jugadors vermell-i-negres durant tota la temporada. Després dels homenatges als quatre jugadors del primer equip que pengen les botes: Alberto Cortés, César Crespo, Jordi Boria i 'Nando', s'ha procedit a mostrar la nova equipació del club i s'ha entregat les copes de campions als equips que han aconseguit l'ascens de categoria: aleví i infantil 'A' i benjamí 'C' i 'E'.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ja treballa preparant la propera temporada.

Llorenç Santasusagna

Els equips ja estan gairebé perfilats. Ens queda saber on ens ubicarà l'Ajuntament per poder anar treballant.



Cal recordar que el mes de juliol començaran les obres de canvi de gespa de la ZEM Jaume Tubau que duraran fins al principi de temporada al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.