Francisco Pareja: 'La nostra il·lusió és quedar entre els 5 primers'


  • Comparteix:

El conjunt juvenil celebrant l'ascens a Primera Divisió

El conjunt juvenil celebrant l'ascens a Primera Divisió

El conjunt juvenil de la Penya Blaugrana Sant Cugat debutarà a la Primera Divisió davant el Manresa. Els nois de Jordi Navarrete han quedat enquadrats dins el grup 4, amb conjunts com el Sant Cugat Esport, el Rubí, el Sant Andreu o el Jabac. Tot i que encara és aviat, la il·lusió del club és que l'equip es classifiqui entre els cinc primers.

Serà una temporada molt interessant pel conjunt juvenil. La sort ha volgut que el Sant Cugat Esport i la Penya Blaugrana Sant Cugat es trobessin enquadrats en el matix grup. A banda d'aquest derbi local, que no arribarà fins la 14a jornada, els blaugranes tindran un altre enfrontament amb molta rivalitat davant el Rubí, a la quarta jornada de lliga.

Tot i que encara és massa aviat per marcar un objectiu, doncs la plantilla no està del tot tancada, el coordinador de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Francisco Pareja, espera que els nois puguin quedar entre els cinc primers classificats.


Francisco Pareja

És un grup fort. La il·lusió és quedar entre els cinc primers. Tenim un bon equip però caldrà veure com estan els altres conjunts.


El conjunt juvenil inicia la pretemporada l'u de setembre. Fins que no comenci la competició oficial, el 26 de setembre davant el Manresa, els de Jordi Navarrete disputaran tres partits amistosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.