El Barça tindrà més en compte les penyes blaugranes


  • Comparteix:

Josep Maria Félez

Josep Maria Félez

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, es mostra molt satisfet amb la reforma estatutària del Futbol Club Barcelona, que tracta sobre la integració de les penyes culers en la vida social del Club.

El fet de donar més importància i atenció a les penyes culers, ja fa anys que es parla. Enguany, l'Assemblea Compromissària, celebrada aquest dimecres, ha aprovat la reforma d'aquest estatut.
D'aquesta manera el Futbol Club Barcelona donarà distinció a les penyes, mostrant atenció i integrant-les en la vida social del club. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, explica que aquesta decisió afectarà, positivament, a la vida de l'entitat.


Josep Maria Félez

Ja era hora. Es va decidir fa un any, s'ha parlat moltes vegades. Una cosa en la que afectarà és en la del marxandatge.



Tot i que aquesta decisió hagi estat aprovada aquest dimecres, el president de l'entitat santcugatenca creu que serà un procés d'integració lent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.