Jaume Guixà: 'Aquesta decisió té to electoralista'


  • Comparteix:

Jaume Guixà no es mostra satisfet amb la reforma estatutària

Jaume Guixà no es mostra satisfet amb la reforma estatutària

El president de la Penya Barcelonista Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, destaca el to electoralista que té la reforma estatutària del Futbol Club Barcelona, en el punt que tracta la distinció de les penyes.

Aquest dimecres s'ha celebrat l'Assemblea Compromissària del Futbol Club Barcelona. Un dels punts de la reforma estatutària, és el que tracta sobre donar-li més atenció a les penyes culers d'arreu del món. Davant d'aquesta decisió, el president de la Penya Barcelonista Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, destaca el to electoralista d'aquesta reforma.


Jaume Guixà

La junta no ha tractat bé les penyes. Això té un to electoralista. Les penyes ja fan barcelonisme sense necessitat de cap premi.










D'altra banda Guixà ha destacat la poca presència de compromissaris a l'Assemblea, doncs de 3940 només van assistir-hi prop de 400.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.