Trofeu Ciutat de Badalona


  • Comparteix:

L'Europa s'enfronta al Badalona

L'Europa s'enfronta al Badalona

El santcugatenc Javier Simón, juntament amb el seu conjunt, l'Europa disputa aquest dissabte el Trofeu Ciutat de Badalona. Dels vuit partits disputats de pretemporada, els graciencs acumulen un total de dues victòries, cinc empats i una derrota.

Aquest dissabte l'Europa visita el camp del Badalona per disputar el Trofeu Ciutat de Badalona. El santcugatencs Javier Simón, juntament amb els seus companys han realitzat un total de vuit partits de pretemporada, amb un total aconseguint una victòria, cinc empats i una derrota. L'últim matx, disputat aquest dijous al vespre davant el conjunt Marianao Poblet els graciencs han guanyat per 3 gols a 2.

Aquest diumenge, l'Europa disputarà l'últim matx de pretemporada davant el Premià de Dalt. La competició oficial a Tercera Divisió comença l'últim cap de setmana d'agost. El conjunt gracienc debutarà a casa davant l'Amposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.