Primer test


  • Comparteix:

El SantCu juga el primer partit de pretemporada

El SantCu juga el primer partit de pretemporada

El Sant Cugat Esport disputa aquest dissabte el primer partit de pretemporada davant el conjunt juvenil del Mercantil, que milita a Lliga Nacional. El tècnic santcugatenc, José Luis Duque, assegura que la importància d'aquest matx és poder donar minuts als jugadors i aprofundir en els aspectes tàctics treballats durant la setmana.

Després d'una setmana d'entrenaments intensos arriba el moment de fer el primer partit de pretemporada i veure com funciona l'equip en el terreny de joc. El primer test que faran els vermell-i-negres serà davant el conjunt juvenil del Mercantil, equip que milita a Lliga Nacional. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, assegura que la importància del partit està en donar minuts als jugadors i no en el resultat.


José Luis Duque

El que importa és donar minuts a tots els jugadors. No pensem en el resultat, sinó que volem assumir aspectes tàctics que hem treballat durant la setmana.


Al llarg d'aquesta setmana s'han produït dos canvis més en la plantilla. Finalment, Damià, el jugador que procedia del Singuerlin no vestirà la samarreta vermell-i-negre, degut als problemes que li ha donat el seu conjunt per donar-lo de baixa del club. D'altra banda però, el jugador santcugatenc Toni Pou, del juvenil, és una de les incorporacions en el conjunt de José Luis Duque.

Després del matx entre el Mercantil i el Sant Cugat Esport, que serà aquest dissabte a les set del vespre al camp del Mercantil, els vermell-i-negres jugaran aquest diumenge el Torneig de l'Amistat davant el Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.