Primer partit contra un Primera Territorial


  • Comparteix:

El Junior rep el Vallirana

El Junior rep el Vallirana

El Junior FC rep avui el Vallirana. De tots els enfrontaments que han disputat fins ara de pretemporada, aquest és el primer partit on els de Javi Pérez es mediran amb un conjunt que milita a la mateixa categoria, la Primera Catalana.

El partit d'avui serà el cinquè de pretemporada. Els blau-i-negres s'han enfrontat al conjunt juvenil del Mataró, partit que va acabar amb victòria santcugatenca per 3 gols a 1; a l'Olímpic Can Fatjó, amb el qual van empatar a 1; al Mollet, matx que va suposar la primera derrota de la pretemporada per 4 gols a 3 i contra l'Atlètic Vallès, enfrontament que va acabar amb empat a 1 també.

Avui dissabte els santcugatencs s'enfronten al Vallirana, conjunt que com ells milita a la Primera Territorial. Escoltem Pérez.

Javi Pérez

És el primer rival de la nostra categoria. A nivell d'actitud ens dirà quin és el nivell competitiu que hi haurà dins la Primera Territorial.




Junior- Vallirana avui a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.