Comença la moguda


  • Comparteix:

Imatge de les obres de la ZEM de Mira-sol

Imatge de les obres de la ZEM de Mira-sol

El Sant Cugat Esport i el CF Mira-sol Baco comencen aquest dilluns la pretemporada. A causa de les obres de millora que s'estan duent a terme a les dues instal·lacions, la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de Mira-sol, els equips de cada club han estat reubicats en diverses instal·lacions esportives per començar els entrenaments.

Per encabir els prop de 700 futbolistes que sumen entre els dos clubs, la regidoria d'Esports va oferiral juliol al CF Mira-sol Baco i al Sant Cugat Esport les instal·lacions de Can Magí, La Guinardera, el Col·legi Europa i el Col·legi Àgora.

Des d'aquest dilluns fins al 17 de setembre, que és quan comença la competició, les dues entitats santcugatenques s'han repartit les quatre instal·lacions de manera que tant ells com els usuaris habituals puguin fer-ne el millor ús possible.

D'aquesta manera, el CF Mira-sol disposarà del camp de futbol del Col·legi Europa i de la ZEM de La Guinardera per gestionar els 16 equips en aquestes dues instal·lacions.

De la seva banda, el Sant Cugat Esport disposarà de la ZEM de Can Magí, del camp de futbol 7 de la ZEM Jaume Tubau, del Col·legi Àgora i de la ZEM de la Guinardera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.