Empat a zero entre santcugatencs

L'Sporting Mahonès suma un empat al camp de l'Espanyol B

El partit entre l'Espanyol 'B', dels santcugatencs David López i Lucas Porcar, i l'Sporting Mahonès, equip que entrena el santcugatenc Joan Esteva i juga Txema Buencahe, acaba amb empat a zero. Cap dels tres jugadors juga cap minut en aquest enfrontament.

Partit no massa vistós pel públic que va presenciar l'Espanyol 'B'- Sporting Mahonès que va acabar com va començar amb empat a 0. Tant catalans com balears debutaven a la categoria i van estar molt ben plantats al terreny de joc. L'Sporting Mahonès, entrenat pel santcugatenc Joan Esteva, va oferir una bona imatge. El santcugatenc Txema Buencahe no va disputar un sol minut. De la seva banda, els també santcugatencs David López i Lucas Porcar tampoc van disputar cap minut de partit amb l'equip blanc-i-blau.

L'Alcoyano amb el porter santcugatenc Fernando Maestro va empatar a un gol al camp de l'Alacant amb una bona actuació del de Sant Cugat. El Barça Atlètic va patir la derrota més contundent per 3 a 0 al camp del Badalona amb l'actuació de Jaume Sobregrau, 90 minuts jugats, i de Benja, que va jugar 45.

Més presència de santcugatencs, però a Tercera Divisió on la figura va ser Javier Simón que va marcar els dos gols del triomf de l'Europa sobre l'Amposta. L'altra figura de la jornada va ser el santcugatenc Toni que va marcar tres gols i va ser decisiu en el triomf per 2 a 5 del seu equip, el Santboià, al camp del Cassà per 2 a 5.